Лошо! Пораженията в мозъка на таланта от Аякс са непоправими

OFFNews 13 юли 2017 в 15:13 5638 1

Лоши новини долетяха от лагера на Аякс. След надеждите, че сърцето на талантливия футболист Абделак Нури пак работи нормално, дойде и ударът! Мозъкът на халфа е претърпял сериозни увреждания, които няма как да бъдат излекувани.

Както е известно, Нури колабира по време на контролата на Аякс с Вердер в 73-а минута. Отначало не изглеждаше сериозно, но лекарите видимо се уплашиха и извадиха всевъзможна апаратура. Дойде линейка, после и хеликоптер, с който талантът беше откаран в болница.

Оказа се, за съжаление, че за времето без въздух Нури е получил трайни увреждания на мозъка. Просто трагедия. 20-годишен спортист, който получи моментална помощ от професионалисти! И пак няма спасение.

Дано лекарите са се излъгали отново. В понеделник те съобщиха, че сърцето е върнато в ритъм и няма поражения. Нови изследвания обаче са категорични, че проблемът е в мозъка.

Аякс съобщи официално тъжната вест в Туитър: "Това е най-лошото съобщение! Ужасяващо! Съчувстваме  на неговите родители, роднини. Тяхното страдание не може да бъде описано", каза Едвин Ван Дер Сар, легенда  на Ман Юнайтед и Аякс, сега директор на гранда от Амстердам.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12779

1

Немец

13.07 2017 в 16:26

Представям си ако това се бе случило в БГ-то,веднага щяха да обвинят лекарите за мозъчната смърт,да ги набият и след това-едни дълги и напоителни съдебни процеси,а медиите щяха да умрат от кеф......Навсякъде по света хората мрат от болести,само у нас мрат от лекарски грешки....