Локо Пловдив помага на малката Вики

OFFNews 21 март 2017 в 19:05 2196 0

Локомотив Пловдив отново се показа като страхотен клуб. "Черно-белите" се включиха в кампанията за спасяването малката Виктория Георгиева, съобщи Кирил Евтимов, главният организатор на благотворителния футболен турнир “Заедно за Вики“.

Надпреварата има за цел да подпомогне лечението на малкото момиченце, уточнява вестник "Марица". Детето има поставена диагноза “Морбус Хиршпрунг”, свързана с проблеми на част от дебелото и правото черво.

Вчера помощник-треньорът Александър Тунчев предаде сума за подпомагане и покриване на ежедневните нужди на малката. Също с финансова помощ се отзова и известният бургазлия Стефан Тюфекчиски-Сивия, който е запален футболен фен. В благотворителната инициатива “Заедно за Вики” със средства вече се включиха- Нефтохимик и Дунав.

И други награди ще бъдат разиграни на благотворителната томбола след турнира в събота. Това е маркова бутилка южно-американско вино, книгата „Стоичков-това съм аз“ и автентичен автограф на Камата, предоставени безвъзмездно от бившият национал от Локомотив Пловдив Веселин Балевски.

Съдията на турнира - бившият международен арбитър Христо Ристосков дарява за томболата оригинална значка на световната футболна асоциация ФИФА. Освен тях в томболата ще бъдат разиграни екип на четвъртия в света Пламен Николов-Пинко, брандирана шапка на DJ Mascota и няколко бутилки българско вино.

Благотворителният турнир в помощ на малката Вики ще се проведе на 25 март (събота) от 10:45 часа на терените на “Спортна София 2000” в Борисова градина. Участие в него ще вземат отборите на Министерството на финансите, Министерството на земеделието и храните, ЧСИ Неделчо Митев и ФК Торнадо 2013.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!