Ливърпул загубил, защото на вратаря му било студено на краката

OFFNews 08 февруари 2021 в 16:05 2395 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намери сили да се пошегува след загубата с 1:4 от Манчестър Сити в дербито от 23-ия кръг на Премиър лийг, което противопостави актуалния шампион и претендента за титлата.

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер сгреши на два пъти фатално, като подари топката на футболисти на Сити, които не пропуснаха да накажат грешките му. В предишния кръг Ливърпул също допусна загуба, но тогава Алисон не игра с обяснението, че е болен.

"Може би са му били замръзнали краката. Звучи като шега, но защо да не е истина", каза германецът в ефира на Скай Спортс.

В интерес на истината температурите в Манчестър рязко спаднаха и по време на мача термометрите показваха едва 2 градуса над нулата.

В същото време Клоп е разкъсван от критики в Англия, като особено гласовита е тази от бившия капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн, който взе отношение и за "ледените" крака на Алисон.

"Според мен те са лош шампион. Може да твърдите, че това се случва еднократно, че сезонът е ужасяващ, че има коронавирус, но просто трябва да продължите. Вие сте шампионите, вие сте Ливърпул. Ако продължавате да се представяте така, ще ви трябват още 30 години, за да спечелите отново титлата.

Юрген Клоп каза, че краката на вратаря били студени? Това е нещо ново. Знам, че бе малко иронично, но това е извинение след извинение. Те продължават непрекъснато.

Не мога да разбера тази група от играчи. Дори през седмицата срещу Брайтън, гостите се чувстваха комфортно. Можеш да бъде победен, но по определен начин", коментира Кийн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови