Ливърпул ще се моли за чудо по време на Манчестър Сити - Лестър

OFFNews 06 май 2019 в 13:06 1923 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън сподели, че "червените" ще се надяват на чудо по време на мача от 37-ия кръг на английската Висша лига между Манчестър Сити и Лестър.

В момента мърсисайдци са лидери в класирането на първенството с актив от 94 точки, с 2 повече от "гражданите", които тази вечер ще се изправят срещу "лисиците".

"Ще гледаме заедно мача вечерта и ще се молим за чудо. Сигурен съм, че Лестър, който е отличен отбор, ще даде всичко от себе си. Дали ще пратя съобщение на Брендън? Не. Може би, ще си помисля.

Манчестър Сити е страхотен тим, но и ние също сме такъв. Който от нас спечели титлата, ще бъде заслужено. Направихме всичко възможно, така че не можем да съжаляваме. Едно е сигурно. Всичко ще се реши в последния кръг", каза Хендерсън.

Мохамед Салах пък най-вероятно няма да играе в утрешната битка с Барселона от полуфиналите в Шампионската лига. Това потвърди "Cadena SER", позовавайки се на свои източници от щаба на мърсисайдци. Нападателят удари главата си по време на съботната среща с Нюкасъл, спечелена драматично с 3:2.

В Англия има специално изискване, че футболисти, които получат травма в главата нямат право да играят футбол в следващите шест дни. Салах е силно разочарован, че пропуска един от най-важните мачове на английския тим през този сезон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!