Люпко Петрович: Победата над Титоград не ни е заблудила

OFFNews 13 юли 2019 в 09:57 1446 0

Един от треньорите на ЦСКА Люпко Петрович остана доста недоволен от представянето на "червените" при равенството 2:2 срещу Етър на "Българска армия".

Срещата бе от първия кръг на новото първенство, след нея сръбският специалист обяви, че "армейците" са демонстрирали как не трябва да се играе футбол.

"Футболистите показаха как не трябва да се играе футбол и да се влиза в мача. С подобна игра не се печелят мачове. Когато на терена няма дисциплина, няма и победи.

Не знам защо футболистите играха по този начин. Дали ЦСКА има класа, трябва да видим. Победата над Титоград не ни е заблудила", каза Петрович.

Другият треньор на ЦСКА Добромир Митов също не скри разочарованието си. Специалистът е на мнение, че равенството е дошло, тъй като играчите на "червените" са подценили гостите.

"Не успяхме да задържим победата. Видяхме подценяване на ситуациите. След изравнителния им гол направихме положения и отборът стоеше добре. Първият им изравнителен гол ни смути, вдигнахме се психологически и пак поведохме.

Трябва да работим върху завършващите удари. Най-трудно във футбола е да вкараш гол. За да отбележиш гол, трябват умения. За съжаление допуснахме два елементарни гола.

Леко подценихме ситуацията и не мога да си обясня. Предупредих футболистите, че Етър е солиден отбор, играещ футбол. Когато се прибрах от Австрия, споделих, че Митков има страхотно израстване.

Момчето го затвърди и показа на цяла България, че сме били прави. Ще има промени за реванша с Титоград. Използваме всички налични футболисти", каза Митов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови