Любо Пенев:Ако някой някъде сбърка и ние сме печелившите - прекрасно!

OFFNews 12 април 2019 в 14:57 1238 0

Снимка cska.bg

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори преди двубоя с Берое в събота, 13 април. Срещата е от 20 часа на стадион "Българска армия" и е важна стъпка в битката за титлата. Само ден по-късно е и голямото дерби между Левски и Лудогорец. Успех на "сините" ще завърже сериозно битката за титлата.

"ЦСКА се намира в добра форма и надгражда. Това е, което ме интересува най-много. Помощ от Левски за нас? По-добре е всеки да гледа себе си. Ако някой някъде сбърка и ние сме печелившите - прекрасно! Но първо трябва да гледаме нашата работа - да побеждаваме и да печелим точки. Първите 6 отбора са на местата си съвсем заслужено.

Берое е сериозен отбор, с добри футболисти, с млади треньори. Искат да правят добър футбол. В никакъв случай няма да подценим този мач срещу тях.

Думите ми за съдиите не са опит за натиск. Аз съм с идеята и виждането, че тези хора трябва да са незабележими. Не е ли по-добре да гледаме мачове като тези в Европа? Не искам да ми помагат, нито да ми пречат. Спираме дотук, макар че съм сигурен, че пак ще има поводи да ги коментираме.

Смятам, че спазваме рамките на добрия тон и рамката с изисквания от страна на БФС. Дано и те я спазват", коментира Пенев, като намекна за декларацията от БФС с призив към футболните клубове да проявяват повече сдържаност в коментарите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови