Левски срази съперник в секретна контрола

OFFNews 03 май 2018 в 10:10 2304 0

Левски спечели по категоричен начин контролата с ФК Спортист (Своге), която се проведе при закрити врата на "Георги Аспарухов".

"Сините" надделяха над своя скромен съперник със звучното 8:1, а вниманието прикова юношата Станислав Иванов, който се отчете с цели 5 попадения.

Останалите голове за играчите на Делио Роси отбелязаха Паулиньо, Антонио Вутов и Роман Прохазка, а почетното попадение за аматьорски тим бе дело на Деян Борисов.

Проверката се изигра по настояване на италианския треньор, който искаше да види някои от младите футболисти, както и да направи експерименти с играчи на някои постове.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Професионална футболна лига е пуснало допълнителни 3000 билета за финала за Купата на България между Славия и Левски, информира Sportal.bg. 

Както е известно, феновете на "сините" изкупиха над 22 000 билета за финала. Привържениците на 26-кратните шампиони разграбиха всички места в Сектор "В", дадените им пропуски за Сектор "А", а от 14 000 места в Сектор "Б", около 9 500 също бяха продадени до вчера.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша