Левски с важна информация за феновете в Кипър

OFFNews 25 юли 2019 в 13:31 1357 0

От Левски излязоха с важна информация за привържениците, които ще наблюдават мача с АЕК (Ларнака) в Кипър довечера. 26-кратните шампиони излизат в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа тази вечер от 18 часа.

Ето какво написаха от Левски:

Уважаеми привърженици,

Уведомяваме Ви, че всеки от Вас заявил своя билет за двубоя от втория квалификационен кръг на “Лига Европа” АЕК (Ларнака) и Левски на 25 юли, четвъртък от 18:30 часа ще има възможност да го получи по следния начин:

От 15:00 часа до 17:00 часа в хотел RADISSON BLU в Ларнака (Atlantidon 2, Larnaca 6058)
От 17:30 часа до 18:30 часа в специално обособен пункт на „АЕК Арена“ на гърба на AJK GROUP STAND (EAST) срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).
Цените на билетите са следните:

Билети първа категория – 20 €.
Билети в сектора на привържениците на гоктуващия отбор - 10 € за възрастни, 5 € за лица, родени до 31.12.2001 г. и 1 € за лица, родени до 31.12.2007 г.
Местата, първа категория, са разположени в сектор AJK GROUP STAND (EAST), блок Marios Frangos и блок Mazotos на стадион АЕК Арена.

Организаторите на срещата са обособили паркинг за привържениците на Левски, който се намира в непосредствена близост до пункта за получаване на билети – на гърба на AJK GROUP STAND (EAST).

Футболната среща е определена като рискова и съгласно кипърското законодателство до стадиона ще бъдат допускани единствено лица с валидни билети и документ за самоличност.

Привържениците на Левски, които пребивават в Кипър и вече разполагат с FanID в системата на кипърската футболна федерация, могат да си закупят билети за останалите сектори на стадиона. В този случай обаче не трябва да носят отличителни знаци и символи на любимия отбор от съображения за сигурност.

Обръщаме се към всички привърженици да подкрепят отбора на Левски в поредния му европейски мач, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови