Левски пусна в продажба билетите за мача с Дунав

OFFNews Последна промяна на 25 октомври 2019 в 12:29 798 0

Bилетите за домакинския мач на Левски срещу Дунав от 14-ти кръг на Ефбет Лига вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 31 октомври, четвъртък от 18:30 часа на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов".

Пропуски се продават в официалния магазин на Левски в Сектор A на съоръжението от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (31.10.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A", на улица „Тодорини кукли“ №47 и на улица "Река Велека" (арката пред Сектор А) от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" ще бъдат отворени в 17:00 часа. От клуба напомнят, че внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено.

За удобството на всички, "сините" напомнят, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Така може да бъде избегнато ходенето до касите, като бъде платено за пропуските онлайн, след което веднага да бъде разпечатано, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Дунав отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор A – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на Сектор A.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, клуба предлага декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските за срещата:

Сектор A - 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 17 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор В - 10 лв.

Сектор Б - 7 лв.

Сектор Г - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор Г два часа преди началото на мача.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X