Левски привлича шампион с Пари Сен Жермен

OFFNews 09 януари 2018 в 15:20 7158 0

Сериозен удар на трансферния пазар нанесе Левски. 26-кратните шампиони на България са близо до подпис с 22-годишният французин Ервен Онгенда, който е двукратен шампион на Франция с Пари Сен Жермен - през 2014 и 2016 година.

Футболистът играе на позициите крило и нападател, а за последно е играл в холандския Цволе. Той има десетки мачове за ПСЖ, но не успява да се справи с чудовищната конкуренция в лицето на асове като Златан Ибрахимович, Единсон Кавани и др.

Идването му в Левски определено е улеснено от присъствието на друго сериозно име на "Герена" като Габриел Обертан, за когото често се пише във Франция.

Той вече е при сините на лагера в Малта. Там треньорът Делио Роси заведе 21 футболисти. "Сините" обаче чакат няколко нови футболисти, един от които е вече споменатият Онгенда.

Група на Левски: Божидар Митрев, Николай Кръстев, Мартин Д. Петков, Милош Цветкович, Давид Яблонски, Роман Прохазка, Васил Панайотов, Аймен Белаид, Жерсон Кабрал, Жорди Гомес, Мартин П. Петков, Антони Белмонт, Габриел Обертан, Серджиу Буш, Илия Юруков, Антонио Вутов, Иван Горанов, Жуниор Мапуку, Нелуц Рошу, Ивайло Найденов и Томислав Папазов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!