Левски победи Лудогорец, Мъри заговори за напускане

OFFNews 13 април 2022 в 22:41 1755 0

Снимка Официален сайт на Левски

Отборът на Левски постигна успех с 3:2 срещу Лудогорец в Разград в първи полуфинален мач от турнира за Купата на България. Лудогорец поведе чрез Десподов, но "сините" обърнаха с голове на Драган Михайлович и Билал Бари.

Развръзката дойде в добавеното време. В началото му след видеопреглед беше дадена дузпа за домакините и Пиерос Сотириу изравни. Секунди по-късно се стигна до дузпа и за Левски, като отново имаше намеса на VAR.

Симон Слуга спаси удара на Георги Миланов, но дойде ред на още един видеопреглед и заради излизане пред голлинията на вратаря наказателният удар беше повторен. Този път дузпата беше изпълнена успешно от Марин Петков.

"Тук се печели трудно, но има реванш. Лудогорец е класен отбор, а аз искам да виждам нашите момчета да се раздават както днес. После всичко ще дойде по реда си", коментира собственикът на Левски Наско Сираков.

Реваншът между Левски и Лудогорец е на 22 април на "Георги Аспарухов". Все още не е ясно кой ще води Левски в реванша, тъй като треньорът Станимир Стоилов обяви, че напуска.

"Направих, каквото можах за Левски. Крайно време е да напусна българския футбол“, заяви Стоилов, цитиран от колегите от „Гонг“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови