Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Левски отнесе глоба, Ники Михайлов си призна

OFFNews 22 август 2017 в 15:45 1131 0

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи санкция в размер на 1300 лева на Левски.

"Сините" са глобени заради нерегламентираното използване на факли и бомбички от страна на техните фенове при победата с 3:0 като гост на Пирин Благоевград. 

В същото време вратарят Николай Михайлов заяви, че може да се върне в родния си клуб Левски. Той вече е говорил с боса на "сините" Спас Русев. До дни ще има пълна яснота дали отново ще защитава емблемата и цветовете на своя роден клуб.

"Да, говорил съм с господин Спас Русев, който ми се обади веднъж. Това, което сме коментирали, остава между нас. Отново започнах да чета по мой адрес страхотни спекулации и фантасмагории, че съм щял да взимам невероятни пари, ако се върна на "Герена".

Въобще не сме говорили на тази тема. На този етап не искам да коментирам, докато няма нищо официално. Той знае моето виждане, нека да видим в следващите дни как ще се развият нещата", сподели Михайлов.

Вратарят в момента е свободен агент, след като се раздели с Мерсин. Именно поради тази причина е аут за световните квалификации с Швеция и Франция.

"Напълно нормално е да не получа повиквателна, след като нямам отбор, а също така не съм водил нормална подготовка. Говорил съм с Петър Хубчев и всичко е точно и ясно. Пожелавам успех на момчетата, като вярвам, че ще се представят достойно. Дано повторим играта и победата от мача с Холандия", каза стражът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews