Левски остана жаден край Черно море

OFFNews 01 април 2017 в 19:13 2657 0

Левски загуби гостуването си на Черно море с 0:1 в мач от 26-ия кръг на Първа лига, игран в Каварна. С безидейна игра, възпитаниците на треньора Николай Митов не успяха създадат нито едно сериозно положение, a Давид Яблонски бе изгонен в 88-ата минута.

Първото полувреме остана без голове. Въпреки лекия си превес, "сините" не успяха да отбележат, а в 35-ата минута Бабатунде Адениджи направи фрапантен пропуск, след като не успя да преодолее излезлия напред вратар на домакините Емил Михайлов.

В 39-ата минута Сърджан Лукин направи грешка и "моряците" останаха трима на един в атака. Хосе Лопес центрира и топката се отби в ръката на Яблонски, но реферът Станислав Тодоров не посочи бялата точка, въпреки протестите в лагера на Черно море.

В 64-ата минута "моряците" поведоха. Сериозна грешка в наказателното поле на Лукин позволи на Александър Цветков да му отнеме топката и с отличен удар прониза мрежата на "сините" при първия точен изстрел за домакините в мача.

След победата "моряците" се бетонираха на четвъртото място в класирането с актив от 43 точки. Левски продължава да е на втората позиция с 51 точки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови