Левски остана без треньор, Славиша Стоянович напуска

OFFNews 20 май 2021 в 12:46 1974 0

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович напуска клуба. Договорът на специалиста няма да бъде подновен, въпреки съществуващата опция за това, информира „Топспорт”.

Настоящият контракт на Стоянович изтича днес – 20 май, а по-късно през деня от щаба на „сините” официализираха раздялата.

"Левскари,

Във връзка с появилите се информации относно взаимоотношенията между „ПФК Левски“ и Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че г-н Стоянович ще изпълнява задълженията си на старши треньор на представителния отбор до края на сезон 2020/2021 г. в Първа пофесионална лига, след което контрактът му няма да бъде продължен.

Всички в „ПФК Левски“ изказваме своята благодарност и признателност на Славиша Стоянович и неговия екип за всеотдайната работа и му пожелаваме бързо и пълно възстановяване от тежко прекараната COVID инфекция, много здраве, лични и професионални успехи!", пишат в клубния сайт на Левски.

Специалистът пое клуба в края на 2020 година, като успя да го спаси от срама да се бори за оцеляването си в плейофите на efbet Лига. Стоянович води за последно Левски на 21 март при победата над Славия с 1:0. След това бе диагностициран с коронавирус и се наложи да бъде приет в болница.

В оставащите два мача до края на сезона, отборът на Левски вероятно отново ще бъде воден от помощника му Живко Миланов. Почти сигурно е, че младият специалист ще води „сините“ и през следващата кампания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови