Левски обмисля продажбата на нападател

OFFNews 02 февруари 2019 в 11:03 1227 0

Отборът на Левски отново обмисля дали да не продаде нападателя Станислав Костов. Причината е, че с привличането на Валери Божинов сините ще имат четирима играчи на поста централен нападател, тъй като отбора разполага още с Серджиу Буш и младоия Илия Димитров.

За румънеца купувач няма, а Димитров може най-много да бъде преотстъпен. Така че няма да е изненада, ако Костов смени клуба, пише "Тема спорт". Той вече отхвърли няколко оферти от Турция и Кипър. Благоевградчанинът заяви, че няма нищо против да остане на „Герена" до лятото, ако не го поиска по-качествен отбор. През есента той реализира 16 гола в 20 шампионатни мача.

Левски пък не е в изгодна позиция при преговорите с Галин Иванов. 30-годишният национал ще се раздели със Славия в началото на следващата седмица. Днес той се прибира в София и ще се срещне с изпълнителния директор на сините Павел Колев.

От футболистите в Първа лига в от "Герена" имат интерес към двама от Берое - защитникът Иван Бандаловски и халфът Мартин Райнов. Мераци от Левски имат и към бранителя на Ботев Пловдив Кристиан Димитров. Той обаче засега не желае да сменя клубната си принадлежност по време на паузата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови