Левски не победи ЦСКА 1948 на "Герена"

OFFNews 18 септември 2021 в 22:14 1003 0

Снимка Официален сайт на Левски

Отборите на Левски и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в първия мач на Станимир Стоилов на „Герена“ след завръщането му като старши треньор. „Сините“ владееха инициативата и създадоха няколко чисти положения пред вратата на гостите, но до гол така и не се стигна. В класирането Левски е десети с 8 точки, а съперникът им е предпоследен с 5.

В първите минути Левски приложи домакиски натиск. В 4-ата минута Борислав Цонев центрира от свободен удар, но защитата на "червените" се справи. В 9-ата Здравко Димитров изчака включването на Горанов, но Лазар Марин пресече подаването на Димитров.

В 15-ата минута Билал Бари свали с глава към Марин Петков, който отправи силен изстрел, а Даниел Наумов изби в страничния стълб. В ответната атака Ивайло Чочев отправи далечен изстрел, а топката мина покрай вратата на Михайлов. В 22-ата минута Галин Иванов опита пас в наказателното поле, където обаче Христос Шелис бе заел добра позиция и се справи. Секунди след това Иванов стреля извън наказателното поле, а Николай Михайлов без проблем улови топката.

В 26-ата минута Иван Горанов центрира в наказателното поле, последва разбъркване в наказателното поле, а Даниел Наумов успя да предотврати опасността, боксирайки топката.

В следващите няколко минути "сините" се настаниха в половината на гостите. В 34-ата минута Здравко Димитров отправи диагонален удар, който обаче излезе в аут. Малко след това Билал Бари и Марин Петков опитаха двойно подаване в наказателното, но Симеон Петров не позволи топката да стигне до Петков. В 42-ата минута Здравко Димитров центрира в наказателното поле, а Дани Наумов улови топката. Две минути след това бърза атака на „Левски“ завърши с неточен изстрел на Борислав Цонев.

Левски започна и втората част по-активно. В 52-ата минута Михайлович центрира в наказателното поле, Марин Петков изпревари защитник на гостите и отправи удар, но топката мина малко над вратата. В 57-ата минута Билал Бари стреля отблизо с глава, а Даниел Наумов показа страхотен рефлекс и изби.

В 69-ата минута гостите стигнаха до ситуация за гол, но Николай Михайлов направи добро спасяване след удар на Галин Иванов с глава.

В 75-ата минута Здравко Димитров получи дълъг пас и центрира към Марин Петков, но младокът стреля слабо с глава и Наумов улови. Минута след това Радослав Цонев отправи силен шут от дистанция, но не намери целта.

До края „сините“ владееха инициативата и създадоха няколко чисти положения пред вратата на гостите, но до гол така и не се стигна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!