Левски, Ботев и Дунав ще довършват започнатото в Лига Европа

OFFNews 06 юли 2017 в 12:30 1865 0

Левски излиза срещу черногорския Сутиескa като фаворит тази вечер от 21:30 часа на стадиона в град Никшич. Футболистите, водени от треньора Николай Митов се целят в нов успех и отстраняване на черногорците.

Надеждата на домакините се крепи на гола на чужд терен, но от Левски са категорични, че няма да бранят аванса си, а излизат за втора победа.

Левски е изправен пред реалния шанс да сложи край на "проклятието" - в последните 4 участия на отбора в евротурнирите, "сините" отпадаха още в първия квалификационен кръг - от Спартак (Търнава), Сараево, Иртиш и Марибор.

Вероятни състави:

Сутиеска: Гилиен, Вучич, Бакрач, Бабич, Стиепович, Бончар, Маркович, Вукович, Бубаня, Зарубица, Божович.

Левски: Митрев, Горанов, Пиргов, Яблонски, Цветкович, Ангелов, Панайотов, Прохазка, Вутов, Мапуку, Адениджи.

Ботев Пловдив си свърши по-голямата част от работата срещу албанския Партизани още в Тирана, като разгроми съперника с 3:1 и гледа уверено към втория квалификационен кръг в Лига Европа.

Тази вечер от 20:00 часа пловдивчани ще се постараят да вземат втора победа в своя юбилеен мач номер 50 в евротурнирите и да зарадват своите над 3000 фенове, които акостираха вече в Бургас, където ще се проведе двубоя.

Вероятни състави:

Ботев: Чворович, Панов, Димов, Генев, Минев, Меледже, Неделев, Балтанов, Бризола, Стоянов, Косоко.

Партизани: Ходжа, Котобели, Красники, Ибрахими, Файзулаху, Вила, Бата, Траши, Мазрекай, Барди, Шукай.

Футболистите на Дунав загубиха в гостуването си в Казахстан с 0:1, но запазиха шансове за краен успех в сблъсъка. Настроението в Русе е приповдигнато, а в 20:00 часа над 5 000 фенове се готвят да оставят гърлата си за тима в европейската битка.

На Градския стадион в Русе ще бъдат допуснати точно 5478 зрители, които ще заемат позволените от УЕФА за срещата места на секторите с пластмасови седалки с облегалки.

Вероятни състави:

Дунав: Антонов, Петков, Молчев, Патев, Хубчев, Аясс, Димов, Костадинов, Шопов, Карагарен, Будинов.

Иртиш: Лория, Живкович, Маслак, Даутов, Кислицин, Джа Джедже, Антонио, Дарабайев, Фонсека, Бугаев, Фофана.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!