Левскарите ще плащат между 7 и 15 лева, за да гледат трупата на Митов

OFFNews Последна промяна на 25 юли 2017 в 16:14 1212 0

От Левски стартират в сряда в 12:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач от трети кръг на Първа лига срещу Витоша Бистрица на стадион "Виваком-Арена Георги Аспарухов". Двубоят е в неделя от 21:00 часа.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro Пропуските за мача ще са налични също в магазина на Левски на Сектор "А" на стадион "Виваком-Арена Георги Аспарухов" и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

Обръщаме внимание на привържениците, че поради наказание след баража за Лига Европа срещу Верея ще бъдат затворени блокове 3 и 5 на Сектор "А".

Притежателите на сезонни билети за тези блокове ще имат възможност да вземат безплатен пропуск за друго място в Сектор "А" по избор.

За целта желаещите трябва да посетят клубния магазин и след представяне на своята карта ще им бъде предоставен билет за предстоящото домакинство.

Цени на пропуските за срещата с Витоша Бистрица:

Сектор Б - 7 лв. Сектор В - 10 лв. Сектор А - 15 лв. (Блок 6), 18 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови