Лестър скърби, мачът между "лисиците" и Саутхемптън е отложен

OFFNews 29 октомври 2018 в 15:16 1772 0

Снимка Facebook

Футболният свят скърби заради загиналия собственик на Лестър Вичай Шривадханапрабха. Той и още четирима човека загинаха в събота вечерта при катастрофа на пътнически хеликоптер близо до стадион "Кинг Пауър".

Поради тази причина мачът от четвъртия кръг на турнира за Купата на Лигата между "лисиците" и Саутхемптън бе отложен за неопределен срок заради смъртта на собственика на "лисиците".

Ръководителите на Лигата са преценили, че мениджърът на клуба Клод Пюел и играчите на тима все още са в шок и няма да бъде уместно толкова скоро да се наслаждават отново на футболната игра.

Мачът трябваше да се играе във вторник вечерта на стадиона на Лестър "Кинг Пауър". Нова дата на двубоя все още не е определена.

Бизнесменът е собственик на Лестър от 2010 година, когато купи клуба за 39 милиона паунда. Според списание "Форбс" Шривадханапрабха е петият най-богат човек в родината си. Личното му състояние се оценява на 4,9 милиарда долара.

Нападателят на "лисиците" Джейми Варди пък публикува на официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм снимка с Шривадханапрабха и лиричен текст към нея.

"Опитвам се да намеря правилните думи... но за мен сте легенда, невероятен човек, който има най-голямото сърце, душата на футболния клуб в Лестър. Благодаря ви за всичко, което направихте за мен, семейството ми и нашия клуб. Наистина ще ми липсвате... почивайте в мир... #шефът", написа Варди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки