Лечков отново се заяде с Бербатов

OFFNews 16 юли 2017 в 21:40 3250 1

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отново се заяде с Димитър Бербатов и съотборниците му от тогавашния национален отбор. В предаването "120 минути" по БТВ, легендата на националния отбор заяви, че поколението на Митко, Стилиян и Мартин Петрови не са постигнали онова, което са могли.

Вицепрезидентът на БФС не пропусна да коментира, макар и доста сдържано, сагата с евролиценза на ЦСКА-София като каза, че още през миналата година е било ясно, че "червените" няма да играят в Европа.

"Когато стане дума за поколението на Бербатов и Стилиян, стоя зад всяка една дума. Не смятам, че постигнаха успехите, които можеха.

Какво да кажа за ЦСКА-София. То беше ясно още отпреди година, че няма да могат да играят в Европа. Не съм в детайлите относно разединението на ЦСКА. Не искам да коментирам", каза Лечков.

Бившият футболист заяви, че е загубил буквално всичко след влизането си в политиката. Данчо разкри, че са се опитали да го сринат с делата срещу него.

"Аз съм един от малкото, които са загубили буквално всичко от политиката - повече от 20 милиона. В Западна Европа, когато ти повдигнат дело, е сигурно на 99%, че ще влезеш в затвора.

Тук обаче първо започват дело и чак след това тръгват да събират доказателства. Зависимостите в тези системи са много страшни. Един казус се решава по различни начини за различни хора", сподели той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови