Кубемба като Каранга: Вкарам ли веднъж, става страшно!

OFFNews 28 юли 2017 в 16:13 2210 1

Нападателят на ЦСКА-София Кевин Кубемба е убеден, че вкара ли първото си официално попадение за "червените" от Борисовата градина, то след това ще последва дъжд от голове.

Кубемба изпитва същата психологическа бариера като Фернандо Каранга, който действително също имаше такъв проблем, но след това не спира да бележи и радва феновете на "Българска армия".

В сряда бившият футболист на Сейнт Трюиден наниза три попадения срещу втородивизионния съперник Царско село в контрола в Панчарево, но иска да демонстрира своите истински възможности в двубоите от първенството.

Каранга също говори пред клубния сайт. Той е на мнение, че с головете всичко ще си дойде на мястото. Трябва отборът да започне да бележи попадения, а с тях ще дойдат и точките.

Каранга заяви, че през миналия сезон отборът е завършил по-добре, отколкото е стартирал, и сега трябва да се следва възходящата линия.

Южноамериканецът вярва, че на новите футболисти им трябва още малко време за адаптация, за да могат съвсем скоро да покажат потенциала си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!