Крушарски даде по 500 лева в Локо преди гостуването на "Армията"

OFFNews 06 август 2017 в 09:14 1494 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски зарадва футболистите с по 500 лева преди гостуването на ЦСКА-София на "Българска армия" днес от 20 часа.

Борецът с градушките обещал на играчите скоро да даде още пари и така Дани Кики и компания ще излязат с повишено настроение в София.

Иначе въпросните 500 лева са премия за равенството 0:0 с шампиона Лудогорец. Интересно е какви ли премии ще раздаде Крушарски за точка или три на "Армията". В миналия кръг ЦСКА-София развинти Ботев в Пловдив и се кани да вземе скалпа и на градския им съперник.

Отборът на ЦСКА-София започва да навлиза във форма след лошото начало на сезона. Локо е от трудните съперници на момчетата на Стамен Белчев, като през миналия сезон "армейците" така и не успяха да победят Локомотив на свой терен. Първият мач в редовния сезон завърши 0:1, а вторият в плейофите остана без голове - 0:0.

Локомотив пък се представя повече от добре от началото на сезона. В първия кръг "смърфовете" победиха Етър с 2:1 като гост, а след това пловдивчани направиха и две престижни ремита с Левски (0:0) и Лудогорец (0:0).

Възпитаниците на Войн Войнов вече показаха, че не се страхуват от никого, така че няма да е изненада, ако си тръгнат с нещо от "Българска армия".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови