Крушарски: Няма да дам банда гейове да ме командват

OFFNews 27 юли 2017 в 13:35 4363 1

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски прекрачи границите на допустимото след като като, заяви че "няма да позволи банда гейове да му дават наклон на оная работа". Босът на "черно-белите" също предупреди новия капитан на тима Дани Кики, че скоро може да го забие на пейката, заради поведението му извън те­рена.

"Няма да търпя глезотии. Да ми се снима с фланелки и да обяснява с кой може и кой не може. Няма да дам банда гейове да ме командват. Никой не може да ми даде наклон на оная работа. Аз решавам.

Ако трябва само с юноши ще играем, но ще постигнем нещо. Момчета показват, че заслужават да се насочим към тях. От лигльовци ми писва. Досега бях с Пената, който знаете какви мачове и къде е играл.

Все по 90 минути, тия сега след 50-ата не могат. Имам бизнес и ми казват кога ще ми преведат пари, щом го сторят се разплащам. Както стана. Тези, които работят за мен, трябва да го правят съвестно и професионално. Така разбирам нещата.

За Камбуров няма какво да ме питате. Аз конфликт с него нямам и не мога да имам. Предложих му, или да поеме управлението или да си седне на г*за и да осъзнае кой е шефът.

Научил съм нещо от съблекалнята, после защо му търся сметка.Това си е моя работа. Като иска да идва и да управлява. Даже ще му давам пари.

Щом не иска, трябва да се съобразява с това кой кара влака", отсече ексцентричният футболен шеф, цитиран от вестник "Меридиан Мач".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови