Кристиано Роналдо търси помощта на психолог

Василен Петров 29 септември 2022 в 13:20 1136 0

Кристиано Роналдо

Снимка Getty images

Роналдо несъмнено се намира в труден период от живота, както в лично, така и в професионално отношение.

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се е консутирал с канадския психолог Джордан Питърсън. 37-годишният нападател публикува снимка в „Инстаграм“, без да даде каквото и да било обяснение за причината да се срещнат, но от думите може да се разбере, че става дума за смъртта на детето на Роналдо.

Специалистът разказва как е протекла срещата в телевизионното шоу на журналиста Пиърс Морган, който е огромен почитател на футболиста от години.

„Преди няколко месеца той имаше проблеми в живота си. Един приятел му изпрати някои от моите видеоклипове. Той каза, че ги е гледал, след това е прочел моята книга, която смята, че му е помогнала и след това е поискал да говорим. Бях при него и си говорихме около два часа. Той ми показа обурудването, което използва, за да поддържа върхова форма, говорихме за компаните му... Основно за това какво иска в бъдеще и за препятствията, пред които е изправен“, каза Питърсън, който като лекар няма законното право да разкрива повече детайли.

През настоящата кампания Кристиано е отбелязал само 1 гол в общо 8 мача за клубния си отбор Манчестър Юнайтед. Това стана факт в среща от турнира Лига Европа срещу тима на молдовския Шериф от Тираспол, докато в английската Висша лига все още е бледо копие на играча, който феновете са свикнали да наблюдават.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови