Кристиано Роналдо е съгласен на трансфер в МЛС

Василен Петров 11 октомври 2022 в 10:27 1272 0

Кристиано Роналдо

Снимка Getty images

Португалската суперзвезда може да премине в американската Мейджър Лийг Сокър през зимата.

Мегазвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е заинтригуван от възможността да акустира в американския футболен отбор Интер Маями, който понастоящем е собственост на легендарния футболист на "червените дяволи" Дейвид Бекъм, съобщава "Manchester Evening News". 

Кристиано, който през месец февруари ще посрещне 38-ия си рожден ден, успя да реализира победното попадение за Юнайтед при триумфа над Евертън с 2:1 в неделната вечер. По този начин най-резулатният голмайстор наниза гол №700 на клубно ниво в кариерата си. 

Португалският национал имаше огромно желание да напусне тима през летния трансферен прозорец, но не съумя да си намери нов отбор и бе принуден да остане на "Олд Трафорд". 

През последните дни се появиха сведения, че Интер Маями проявява сериозен интерес към петкратния носител на "Златната топка", който, от своя страна, е съгласен с перспективата да играе отвъд Океана. Изданието смята, че Роналдо изобщо не е доволен от второстепенната си роля при Ерик Тен Хаг, в резултат на което американците подготвят оферта в размер на 30 милиона паунда през месец януари. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews