Край на сагата, Ибрахимович поднови договора си с Манчестър Юнайтед

OFFNews 24 август 2017 в 18:29 1462 0

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за отминалия сезон Златан Ибрахимович днес официално подписа нов едногодишен договор с "червените дяволи".

35-годишният швед, чиито предишен контракт изтече през юни, но не бе подновен заради тежката контузия на нападателя, ще носи фланелката с №10.

Ибрахимович скъса кръстни връзки на коляното на десния крак през април по време на мач от плейофите в Лига Европа.

Предварителните прогнози бяха, че няма да бъде готов за игра до края на календарната година. Голаджията обаче изуми с темповете на възстановяване. Ибра дори обяви амбициозна цел да играе в мача с Тотнъм на 28 октомври.

"Връщам се, за да завърша това, което започнах. През цялото време моите намерения, както и тези на клуба, бяха да остана тук. Нямам търпение да изляза отново на терена на "Олд Трафорд", но знам, че трябва да изчакам достатъчно време, за да съм сигурен, че съм готов.

Работих здраво и ще продължа да го правя, за да бъда във възможно най-доброто състояние за моето завръщане на терена", заяви Ибрахимович.

Мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо също изрази задоволството си от подновения договор на шведа и заяви, че няма търпение да го види отново в игра.

През миналата кампания Ибрахимович отбеляза 28 гола в общо 46 мача за "червените дяволи".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!