Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Колебания за Загорчич преди Славия-Левски

OFFNews 01 март 2019 в 10:09 1282 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич все още не е решил на кого да заложи в отбрана за двубоя с Левски, пише "Тема спорт".

Най-старото столично дерби ще се играе в неделя, 3 март, от 17:30 часа на стадион "Васил Левски". От подновяването на шампионата Заги разчиташе на Ранди Онуоха за лявата зона на защитата. В последния кръг срещу Ботев Враца треньорът на "белите" заложи на Димитър Велковси, а в центъра на защитата бяха Гамаков и Станисавлевич. Марем игра като десен бек, докато срещу Ботев Пловдив бе в ролята на централен защитник. По всичко личи, че няма да бъде използван отново в тази зона.

В атакуващ план не се очакват промени и най-вероятно Загорчич ще се довери на Цветелин Чунчуков за лидер на нападението, а по крилата ще му помагат Ради Кирилов се очаква Загорчич да прави рокади в предни позиции срещу "сините". На върха на атаката ще е Цветелин Чунчуков, по крилата Радослав Кирилов и Стефан Ашковски, а с организирането на играта ще се заеме бившият играч на Левски, Дарко Тасевски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!