Кметът на Враца подава жалба срещу съдийството

OFFNews 22 август 2017 в 11:39 1457 0

Кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на УС на футболния Ботев, сподели, че клубът обмисля да подаде жалба срещу съдийството на мача с Несебър от петия кръг на Втора професионална лига, който завърши наравно 1:1.

Градоначалникът не спести и критики към играта на тима. Деян Иванов даде аванс на врачани в 43-ата минута, когато се разписа с глава. Десет по-късно обаче Емануил Манев изравни с точен удар от пряк свободен удар.

"Афектиран съм, защото отборът се представи много слабо. През второто полувреме съдиите и в частност страничният рефер по нашата атака влезе в тона на безобразната игра и отсъди няколко несъществуващи засади.

Ще прегледаме видеозапис от спорните ситуации и обмисляме с екипа да подадем контестация. Но какво от това? Една жалба няма да промени резултата и няма да скрие факта, че днес Ботев беше безобразно слаб", обяви кметът на Враца.

"Недоволен съм от липсата на желание за игра. Та ние нямаме точен удар към вратата с изключение на гола, който успяхме да вкараме.

При срещи с отбори като Несебър, който беше напуснат от доста футболисти, липсата на желание за изява не може да не ме притеснява, защото отборът ни има качества.

Казах на футболистите и треньорите още в тунела, че трябва да се засрамят от днешния мач, защото с такива игри не можем да вървим към високите цели. Аз не искам отборът ми да се представя по този начин, не искам да виждам повече такъв Ботев", заяви Каменов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!