Казахстанския Меси: Прякорът ми не идва от феновете, а от медиите

OFFNews 06 април 2019 в 13:43 1299 0

Новото попълнение на Левски Еркебулан Сейдахмет сподели пред "Диема Спорт" как се чувства в клуба, какви са целите на тима и какво мисли за прякора си "Казахстанския Меси".

"Чувствам се много добре, благодарен съм на треньорския щаб, че ми гласува доверие да бъда в стартовия състав. Чувството е превъзходно. Харесвам много Левски – като отбор и като клуб изобщо.

Момчетата са изключителни, треньорите също, всичко е на едно високо професионално ниво. Мисля, че сега сме на правилен път и работим добре. Можем да станем шампиони, това е нашата цел. Смятам, че всичко ще е наред.

Не мога да кажа, че съм голяма звезда в Казахстан. Да, феновете ме харесват, следят моите изяви, за което съм им много благодарен. В родината ми често се пише за Левски и за мен и това ми допада.

Този прякор не идва от феновете, а бе измислен от медиите. Те го написаха веднъж и така си остана – Казахстанския Меси. Но аз не съм Меси, аз съм Еркебулан Сейдахмет.

Не обичам това прозвище – казахстанския Меси. Аз се възхищавам на Марко Ройс от Борусия Дортмунд. Дори мога да кажа, че много съм се учил от него. Още от дете обичам този футболист.

Постоянно сме заедно с Богдан Васчук. Но се разбирам прекрасно и с Иван Горанов, с Живко Миланов, с Божинов – общувам чудесно с всички, а те пък много ме подкрепят", каза Сейдахмет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови