Известен фен изчезна в Иран на път за световното в Катар

OFFNews 24 октомври 2022 в 19:39 1255 0

Сантяго Санчес

Снимка Туитър

Сантяго Санчес

Испанският футболен фен Сантяго Санчес, пътуващ към Катар за Ссветовното първенство, което ще стартира през следващия месец, е изчезнал в Иран, съобщи пред агенция АП неговата майка Селия Кохедор. 41-годишният Санчес не е бил в контакт с близките си от три седмици, коментира тя.

За последно бившият парашутист е забелязан в Ирак, като походът му преминава пред 15 държави. През последните девет месеца Сантяго Санчес разказва за преживяванията си в популярната социална мрежа Инстаграм, но от 1 октомври, денят в който влиза в Иран от северозапад, спира да обновява профила си. От тогава няма информация за местонахождението му.

„Много сме разтревожени, не спираме да плачем заедно със съпруга ми“, разказа Селия Кохегор. Родителите на Санчес казват, че са били предупредени, че той може временно да няма достъп по интернет, но вече са обявили сина си за изчезнал пред испанските власти.

От тяхна страна също няма друга информация за Сантяго Санчес освен, че официално е пресякъл границата, като с въпроса се е заел испанският посланик в Техеран.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови