Изнудват Барселона за парите от Неймар

OFFNews 09 август 2017 в 14:29 1492 0

Барселона напълни касата с многомилионния трансфер на бразилеца Неймар в Пари Сен Жермен, но получените 222 милиона евро станаха причина каталунците да бъдат буквално изнудвани от клубовете, към чийто играчи проявяват интерес.

В конкретния случай става въпрос за германския Борусия Дортмунд, който буквално се подигра с Барселона, като поиска 150 милиона евро за футболиста си Осман Дембеле.

Огромната сума е шокирала пратениците на Барса, които имаха мандат да преговарят за около 2/3 от нея. От каталунския гранд се оттеглиха и в близките дни ще пратят оферта, но далеч по-ниска от желаната от Борусия.

Станалото напълно потвърждава мнението на легендата Роналдиньо, който прогнозира, че Барселона ще се сблъска с трудности на трансферния пазар.

"Няма съмнение, че Барселона ще се опита да продължи напред и без Неймар, но проблемът идва от това, че другите клубове са наясно с финансовото им положение.

Сумата за Неймар е известна на всички и никой няма да продаде евтино свой играч на Барса", каза Роналдиньо, който е бивш играч на Барселона и ПСЖ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови