Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Изненада на старта на 1/8-финалите за Купата на България

OFFNews 03 декември 2019 в 16:37 2247 0

Осминафиналните сблъсъци в турнира за Купата на България стартираха с изненада в Стара Загора. Елитният Берое отстъпи с 3:4 пред втородивизионния ЦСКА 1948 и напусна надпреварата.

Головете за гостите отбелязаха Денислав Александров и Васил Шопов, които се разписаха по два пъти. За домакините точни бяха Ибрахима Конте, Ерол Алкан и Педро Еуженио. Гол на Мартин Камбуров пък беше отменен заради нарушение в атака.

Двата тима си размениха по един бърза гол в началото. Гостите поведоха в 6-та минута чрез Шопов, а Педро изравни две минути след това. Денислав Александров даде нова преднина за своя тим в 36-та минута.

Отново Александров покачи на 1:3 в 42-та минута. В добавеното време на първата част Ерол Алкан намали резултата след удар с глава – 2:3. Васил Шопов отбеляза за 2:4 в 60-та минута. Конте върна един гол в 76-та минута.

Заралии притиснаха своя съперник до края на мача, но така и не успяха да изравнят и отпаднаха. Така Берое ще се съсредоточи върху участието си в Първа лига, като през уикенда гостува на Ботев в Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews