Издигат и Дражев за шеф на БФС

OFFNews 03 януари 2018 в 14:39 4438 0

Бившият президент на ФК Черноморец (Бургас) Ивайло Дражев ще се бори с Борислав Михайлов и Любослав Пенев за шефския пост в БФС, информира Burgas24.bg. Кандидатурата му е издигната от Управителния съвет на ФК Сдружение "Ботев - Болярово".

Във футболните среди Дражев открай време е известен като борец за правда и многократно е заявявал, че хората, съсипали футбола, са се окопали здраво в БФС.

"Заради некомпетентността им се стигна дотук. На футболните клубове се раздаваха пари, за да може да гласуват за тези момчета. Уставът бе подменен, направиха се невероятни глупости. Далаверата предстои. Те са се окопали яката", каза Дражев още преди две години, цитиран от изданието.

Междувременно стана ясно, че кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев вече е готов с екипа си. Той ще го обяви на специална пресконференция до края на месеца, пише „Тема Спорт“.

В листата попадат интересни фигури, чиито имена за момента се пазят в тайна. През последните дни Пенев е провел срещи с големи личности от историята на българския футбол, както и с доста солидни бизнесмени.

Срокът за подаване на документи за изборите за президент на БФС е между 15 януари и 1 февруари. Конгресът ще се проведе на 16 февруари в София. За момента са ясни със сигурност две кандидатури – на настоящия президент Борислав Михайлов и на Любослав Пенев. Очаква се да има внесени документи от поне още един желаещ и изглежда това ще е Дражев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!