Ивелин Попов подписа с Левски за 2 години

OFFNews 28 април 2022 в 11:31 1797 0

Левски подписа договор с бившия капитан на националния отбор на България по футбол Ивелин Попов. Юношата на клуба се завръща на стадион „Георги Аспарухов“ като свободен агент с договор за две години.

Атакуващият халф е роден на 26 октомври 1987 година в София. Той е трикратен победител в анкетата "Футболист на годината" - през 2015, 2016 и 2017 година. Записва 90 мача и 18 гола за националния отбор на България. За последно Попов игра за руския Сочи.

Левски приветства с добре дошъл играча на „Герена“ и му пожелава много щастливи мигове с фланелката на родния клуб.

"След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома! Там откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри. Треньорът, дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други - български и чуждестранни отбори, за което благодаря.

Но истината е, че гласът на Сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам за да печелим! Левски е вечен!", заяви Ивелин Попов за клубния сайт.

В навечерието на 108-я рожден ден на клуба, който е на 24 май, Попов ще бъде представен официално в музея на Левски, както и на пресконференция пред медиите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!