Италианският гранд Милан с два кампа в България и това лято

Димитър Андреев 28 март 2018 в 05:01 5146 0

Италианският гранд Милан отново ще пристигне това лято в България. „Росонерите“ ще продължат реализацията на успешния си проект „Milan Junior Camp” у нас, като през 2018-а футболните лагери отново ще бъдат два – в Трявна и Несебър. Първият ще се проведе от 1 до 6 юли, а вторият - от 6 до 11 август.

Подробности за двата кампа ще бъдат обявени днес от 14 часа на официалната пресконференция, с  която ще стартира кампанията на Milan Academy Junior Camp Bulgaria за 2018 година. Специално за събитието хотел “Маринела” ще дойде директорът на Milan Academy World Силвио Броли.

Официални гости на пресконференцията ща са посланикът на Италия, президентът на италианската търговска търговска камара в България, представители на местната власт на градовете-домакини на лагерите през 2018г, партньори, журналисти и приятели на Milan Academy Junior Camp Bulgaria. 

Ето и обещанията, които дават от Milan Academy Junior Camp Bulgaria към всеки от участниците:

– Ще усети атмосферата и магията на един от най-успешните футболни клубове в света.
– Ще се почувства неразделна част от A.C. Milan под прякото ръководството на сертифицирани италиански треньори, дошли директно от Академията на Милан, които ще бъдат подпомогнати и от свои български колеги – доказани професионалисти.

– Ще създаде нови контакти и приятелства и ще изживее една незабравима седмица.
– Ще се доближи крачка по-близо до голямата си мечта – да бъде част от футболния елит!

– Италианските специалисти, които ще водят тренировките по време на Кампа, ще изберат най-добрите деца, които като награда ще имат възможността да усетят на живо магията на „росонерите“ като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия, посетят Casa Milan, гледат на живо мач на стадион „Сан Сиро“ и дори лично да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на отбора.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови