Италианецът Делио Роси пристигна за преговори с Левски

OFFNews 01 август 2017 в 18:56 1951 0

Назначаването на израелеца Авраам Грант за треньор на Левски съвсем не е толкова сигурно. На "Герена" все още не са взели окончателно решение.

Свидетелство за това е пристигането на италианския треньор Делио Роси в София, за среща със собственика на Левски Спас Русев. Бившият треньор на Лацио пристигна с полет от Рим, като подобно на Аврам Грант, излезе през ВИП-а на летище София, информира Спортал.

57-годишният специалист ще вечеря с Русев, като двамата ще преговарят за евентуалното му назначаване.

Роси е водил отборите на Салернитана, Фоджа, Пескара, Дженоа, Лече, Аталанта, Лацио, Палермо, Фиорентина, Сампдория и Болоня, като през 2009 година с Лацио печели Купата на Италия. Той има изключителен опит, след като в кариерата си има над 600 мача в професионалния футбол на Апенините.

Русев разговаря вчера пет часа с бившия мениджър на Челси Грант, като днес в Израел се появиха информации, че той се е договорил с 26-кратните шампиони.

Медиите в родината на Грант цитират бившата изпълнителна директорка Диана Иванова, но пристигането на италианеца в София показва, че все още не е ясно, кой треньор ще смени Николай Митов-Жадното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови