Искат 12 мача наказание за Роналдо

OFFNews 14 август 2017 в 11:31 2882 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо e застрашен да пропусне 13 мача заради изгонването cи в пъpвия мач c Барселона (3:1) от двубоя за Суперкупата на Испания. Португалецът получи два жълти картона в края на срещата, вторият от които за симулация.

След това нападателят бутна съдията Рикардо де Бургос Бенгоечея. Заради тази постъпка той може да бъде наказан между 4 и 12 мача, като заради самия червен картон ще пропусне още един двубой, пише "Марка".

Машината за голове на Реал Мадрид се превърна в централна фигура при победата на "белия балет" на "Камп Ноу". От клуба ще подадат жалба срещу втория жълт картон на португалеца.

Нападателят влезе влезе в полезрението на зрителите копирайки начина, по който Лионел Меси отпразнува победния си гол за Барселона в "Ел Класико" на "Сантиаго Бернабеу" през миналия сезон в Ла Лига.

В неделя вечерта CR7 се появи в игра през второто полувреме в първата среща за Суперкупата на Испания и отбеляза красив гол за 1:2 малко преди да получи втори жълт картон в двубоя на "Камп Ноу".

След попадението си Кристиано опъна фланелката си във въздуха по същия начин, по който Меси го бе сторил на "Бернабеу" по-рано тази година.

Реваншът на стадион "Сантяго Бернабеу" ще се играе в сряда срещу четвъртък от 00:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!