Интер се изложи на "Сан Сиро"

OFFNews 14 май 2017 в 15:41 1790 0

Миланските грандове Милан и Интер постепенно се превръщат в посмешището на Серия А.

След горе-долу достойното представяне на Милан като гост срещу Аталанта при равенството 1:1, днес градският съперник Интер се опозори на "Сан Сиро", като загуби с 1:2 от Сасуоло в 36-ия кръг и продължи кошмарната си серия на четири поредни загуби. 

Пиетро Йемело (37, 51) вкара и двата гола за гостите, докато Едер (70) бе точен за домакините, които бяха изпратени с бурни освирквания от тифозите, които бяха останали по трибуните.

По-голямата част от феновете влязоха на стадиона, опънаха транспарант с надпис "Виждайки, че нашата подкрепа няма как да си я заслужите, днес ви поздравяваме и отиваме да обядваме", след което изпразниха сектора и напълниха заведенията.

И двата тима наскоро смениха собствеността си и преминаха в китайски ръце. През лятото се очакват сериозни инвестиции в играчи и ситуацията може и да се промени за Интер, където попаднаха на по-щедри босове. Говори се, че бранителят на Реал Мадрид Пепе може да премине на "Сан Сиро".

В Милан са по-скромни. След първоначалната еуфория от смяната на собствеността се оказа, че тимът е купен с пари от кредит, който трябва да се връща и затова по-скоро се очакват продажби, отколкото покупки.

Останалите резултати: Болоня - Пескара 3:1, Каляри - Емполи 3:2, Кротоне - Удинезе 1:0, Палермо - Дженоа 1:0, Сампдория - Киево 1:1, Торино - Наполи 0:5. По-късно днес е Рома - Ювентус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови