Интер приготвя оферта за Меси

OFFNews 24 юли 2018 в 15:19 1880 0

От Интер могат да осъществят исторически трансфер, след като се разбра, че "нерадзурите" имат намерение да купят суперзвездата на Барселона Лионел Меси.

По този начин италианците искат да отвърнат на удара на Ювентус, който се уреди с услугите на Кристиано Роналдо. По този начин епичната битка "Меси-Роналдо" може да се пренесе в Серия А.

Шефовете на Интер са готови да извадят чудовищна сума, за да вземат в редиците си лидера на Барселона.

"Роналдо е полезен за италиаския футбол. А защо Меси да не пристигне в Интер? Невъзможно е да кажеш "не" за Меси. Ако има възможност тази сделка да се случи, то феновете на Интер ще бъдат много щастливи.

Ако правилата на финансовия феърплей позволяват, вярвам, че можем да отправим неустоима оферта", каза изпълнителният директор на спонсора на "нерадзурите" Пирели - Марко Трончети.

Както е известно, преди години Интер осъществи един мегатрансфер от Барса, като привлече Роналдо, който бе звездата на каталунците по това време.

Сега явно "нерадзурите" искат да отговорят на предизвикателството на Юве. Интересното в случая е, че Меси подписа доживотен договор с тазгодишния шампион в Ла Лига, а само преди няколко сезона отказа нечувани пари от Манчестър Сити.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!