И тъщата на Браво нападна Видал за пиянство

OFFNews 14 октомври 2017 в 15:46 1807 0

Стана ясно на кого се е метнала съпругата на вратаря на Чили Клаудио Браво Карла, която разкри преди дни, че в отбора има групичка пияници, които са разплакали цялата страна.

Няколко дни по-късно бившият треньор на Чили Хорхе Сампаоли в прав текст назова звездата Артуро Видал като душата на компанията. В хора срещу Видал се включи и тъщата на Браво Пилар Лисана, която явно е предала острия си език на дъщеря си Карла.

"Дъщеря ми не каза нещо, което вече не знаехме. Знаеше го и селекционерът, но не предприе никакви действия и сега страната е в скръб, защото Чили не се класира на световното.

Помните случая с Видал отпреди шест месеца, нали? Племенникът ми, който работи в казино Монтисело ми разказа всичко, което е видял с очите си. Видал се е сбил в седем сутринта, бил е пиян, но след това е платил на собствениците, за да изтрият записите от камерите", разказа Пилар в тв ефир.

Чили вървеше чудесно в световните квалификации, но загуби три от последните си четири мача и накрая трепери как ще завършат Перу и Колумбия. Те пък си спретнаха приятелски мач и в крайна сметка Перу се добра до плейофите. В момента чилийската федерация обжалва резултата от мача и се надява административно да измести Перу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews