Христо Стоичков: С характер ЦСКА е побеждавал и най-големите

OFFNews 04 ноември 2021 в 13:40 1136 0

Христо Стоичков призова играчите на ЦСКА да покажат характер в двубоя срещу Зоря Луганск в Лигата на конференциите.

"В трудни времена решението е характер! С характер ЦСКА е побеждавал и най-големите! Покажете, че го имате и вие! Успех над Зоря", написа Стоичков на профила на своя бранд във Фейсбук.

ЦСКА гостува на Зоря тази вечер от 19.45 часа.

Двубоят ще се проведе на стадион "Славутич Арена", който отговаря на всички изисквания на УЕФА. Делегатът на срещата Амир Навон от Израел инспектира вчера за последно съоръжението и даде положителна оценка на техническата конференция преди важния сблъсък.

Въпреки мъглата и тежките атмосферни условия тревното покритие на терена е в добро състояние и би следвало да предостави нормални условия за игра на двата състава.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Зоря ще бъдат в сиво-черно райе.

Четиримата съдии на евромача са от Финландия - Петри Вилянен (главен), Мика Лампу (първи асистент), Рику Вихреавуори (втори асистент), Матиас Гестраниус (четвърти).

Заради пандемията от коронавирус и съобразно местното законодателство в Украйна на трибуните на стадион "Славутич Арена" може да присъстват максимум 8000 зрители, които трябва да се съобразяват със задължителните противоепидемични мерки в страната.

Домакините очакват не повече от половината капацитет да бъде запълнен от местната публика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!