Холандец готви бягство от Лудогорец

OFFNews 15 септември 2017 в 10:39 1623 0

Снимка ludogorets.com

Холандецът Върджил Мисиджан отказвал да поднови изтичащия си през лятото на 2018 година договор с Лудогорец и затова е бил изваден от групата за гостуването на турския Истанбул ББ от Лига Европа, твърди "Тема Спорт".

И вчера от клуба не разкриха причините, заради които Мисиджан пропуска гостуването на Истанбул ББ.

На пресконференцията преди мача треньорът Димитър Димитров бе лаконичен: “Нещата са спортно-технически, не желая да влизам в обяснителен режим”. Вместо него за Турция замина 19-годишният Светослав Ковачев.

Една от версиите е, че нападателят вече не се влагал в тренировките, отношението му към заниманията на отбора било непрофесионално и той не се е напъвал.

Така той изразявал недоволството си от факта, че клубът не го продаде през лятото, въпреки че за него са пристигнали оферти.

Другата версия е именно, че Мисиджан е изваден от групата, защото не е подновил договора си с “орлите”. Смята се, че в това има повече истина.

Контрактът на холандеца е до лятото на 2018 година и все още не е постигнато споразумение за удължаването му.

Ако договорът не бъде преподписан, от 1 януари Върджил ще бъде свободен да води преговори с други отбори, в които да премине през месец юли следващата година като свободен агент и в Разград да не получат и стотинка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови