Хари Кейн след историческата загуба: Няма нужда от паника

OFFNews 12 октомври 2019 в 14:58 1925 0

Капитанът на Англия Хари Кейн коментира поражението от Чехия (1:2) в квалификационния мач за Евро 2020. При успех снощи британците щяха предсрочно да си осигурят класиране на еврофиналите, но отборът ще трябва да изчака още.

Случи се обаче точно обратното. За "трите лъва" това е първа загуба в квалификации от цяло десетилетие. Кейн, който вкара гола за състава си, предупреди съотборниците си да не бързат да се "паникьосват" след загубата, а да съсредоточат усилията си върху предстоящия мач с България.

"Поведохме рано в резултата, което бе идеално начало за гостуване, но след това бяхме небрежни с топката. Не се движехме толкова бързо, както обикновено.

През второто полувреме действахме малко по-добре, имахме няколко възможности за гол, но, за съжаление, не ги използвахме както трябва.

Те губеха топката твърде лесно, особено през първото полувреме. Всеки мач в Европа е сложен. Те бяха подкрепени от феновете си, не беше удобно да се играе в такава атмосфера, но това не е оправдание.

Това е тревожен знак, но ние сме в добра позиция. Няма нужда от паника. Това не би ни помогнало в този момент. Нека приемем загубата като знак, че трябва да се събудим", каза Кейн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови