Губернаторът на Разград Гюнай Хюсмен нахъса Лудогорец за Европа

Областният управител горд от постиженията на отбора на Кирил Домусчиев

OFFNEWS 11 юли 2017 в 18:13 2704 0

В навечерието на първия мач на Лудогорец от квалификациите за влизане в групите на Шампионска лига областният управител на Разград Гюнай Хюсмен изпрати поздравителен адрес до изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев. Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

"В навечерието на старта на участието на ПФК Лудогорец в Шампионска лига 2017/18 искам от сърце да пожелая успех на футболистите от отбора", посочва Хюсмен.

Той изтъква, че като областен управител на област Разград се гордее, че Лудогорец през последните години достойно представя страната ни в престижния турнир.

"Поздравявам ви за това! Убеден съм, че и тази година футболистите от разградския клуб ще продължат да утвърждават марката "Лудогорец" на европейската футболна сцена и да прославят града, региона и България.

Искрено желая още много успехи и поводи за гордост на ръководството на Лудогорец. Пожелавам на футболистите от клуба здраве, спортен късмет, хъс и вдъхновение на терена", се казва още в поздравителния адрес от областния управител на Разград.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови