Героят на Барса: Просто се хвърлих, не знаех дали съм в засада

OFFNews 09 март 2017 в 08:24 2446 0

Снимка BPI

Серхио Роберто е новият герой на Барселона! Резервата вкара шестия гол в петата минута на добавено време за магическата победа над ПСЖ. Никой не беше направил обрат след 0:4 в евротурнирите. Но Барса доказа че е повече от клуб. И би 6:1 страхливите французи.

"Просто хвърлих всичко в тази топка, за да мога да я вкарам във вратата. Честно казано не знаех, че не съм бил в засада. Просто видях, че Трап не се опитва да ме спре и я вкарах във вратата. Невероятно щастлив съм. Постигнахме нещо наистина много велико", каза Серхио.

Треньорът Луис Енрике, който нито за секунда не спря да вярва в крайния успех, заслужено се радваше. "Това бе една невероятна нощ! Спечелихме един мач с един невъзможен според мнозина резултат.

Много хора не вярваха, че можем да елиминираме ПСЖ, но ние го направихме. Когато те ни вкараха за 3:1, тогава всичко сякаш се изпаряваше, но завършекът на срещата бе просто грандиозен", обяви той на пресконференцията след мача.

"Когато имаш отбор като този, който е съставен от толкова големи шампиони, които са спечелили много на брой титли, тогава невъзможни неща няма. И успяхме да го докажем!".

Луис Енрике обаче заяви, че дори чудото не би променило решението му - той си тръгва от Барса след края на сезона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews