Галиани доволен от новия Милан

OFFNews 30 юли 2017 в 18:52 1900 0

Бившият вицепрезидент на Милан Адриано Галиани изрази задоволството си от активността на "росонерите" на трансферния пазар.

След една нулева година китайските собственици развързаха щедро кесията и купиха играчи за близо 200 милиона евро с ясната амбиция да върнат Милан на върха на италианския и европейски футбол.

С имена като Леонардо Бонучи Милан си връща блясъка и се надява да сложи край на живуркането като средняк в Серия А.

"Аз съм спокоен за бъдещето на Милан. Радвам се, че продадохме клуба на собственик, който е активен на пазара. Силвио Берлускони също следи внимателно новините. Милан ще остане завинаги в нашите сърца. Не мога да не се радвам, че Джиджо Донарума подкрепи проекта, като предподписа", коментира Галиани.

Междувременно стана ясно, че от Байерн (Мюнхен) са отхвърлили оферта на Милан за Ренато Санчес на обща стойност 45-50 млн. евро, твърди Sky Sport Italia, цитиран от Спортал. 10 млн. евро е било предложението за едногодишен наем, а останалите пари са били за евентуално откупуване след това.

В Бавария обаче не бързат, защото, както вече признаха, около 10 клуба са проявили интерес към младият португалец. Отделно днес наставникът Карло Анчелоти участва в поредна пресконференция, на която пак заяви, че не е взел крайно решение относно Санчес.

“Да го пускаме под наем ли? Има още време, за да си помислим. Той стартира лошо при нас, но сега вече започва да показва качествата си”, коментира треньорът на Байерн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови