Френски отбор също има мераци към Десподов

OFFNews 30 декември 2018 в 12:01 1338 0

Интересът към нападателя на ЦСКА Кирил Десподов не стихва. "Червените" може да продадат футболиста във Франция, пише "Меридиан мач".

Един от силните местни тимове проявява интерес към играча и вече е стартирал преговори с ръководството на "Армейците". Той може спокойно да си позволи да плати цената от 4 милиона евро за правата на българския национал.

Това е само едно от многото предложения, пристигнали на "Армията" за Десподов. ЦСКА обаче не бърза с решението за изгряващата си звезда. Клубът планира да реши неговото бъдеще най-рано в края на януари.

"Червените" смятат да изчакат възможно най-дълго за най-изгодната оферта. Евентуална продажба на фланговия нападател ще бъде индикация и за амбициите на клуба през пролетния дял.

В същото време треньорът Нестор Ел Маестро е предложил на шефовете халф с мачове в Бундеслигата. Той е играл за немски клуб преди време, но в момента не е част от него. Става въпрос за типичен плеймейкър, от какъвто ЦСКА има сериозна нужда.

На този етап преговорите за привличането на Тодор Неделев са в застой и шансовете той да се озове на "Българска армия" са нищожни. "Червените" се оглеждат и за млад бранител, който обаче ще бъде по-скоро инвестиция в бъдещето.

В шведски медии се появиха информации, че "червените" се интересуват и от вратаря Вилям Ескелинен и бранителя Ерик Бьокандер, но и тяхното привличане не е много вероятно.

"Армейците" опитват да договорят и поне един млад българин от Първа лига. Паралелно с това клубът чака отговор от Черниаускас и Тиаго, който са получили предложения за нови договори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови