Фирма оттегли искането за обявяване в несъстоятелност на Левски

OFFNews 24 декември 2018 в 08:14 1157 0

Дело за обявяване на Левски в несъстоятелност няма да има. Това обяви единият от собствениците на фирма "Титан 77" – Емил Ботев.

"След проведена среща с г-н Красимир Иванов и уточняване на възникналите недоразумения в името на доброто сътрудничество и най-вече в името на Левски бих желал да ви информирам за следното: Постъпления за обявяване на ПФК Левски в несъстоятелност от страна на фирма "Титан 77" няма да има“, сподели Ботев пред "България Днес“.

Срещата с изпълнителния директор се е състояла в петък. Тогава отношенията между двете страни са изгладени. Както е известно, делото за несъстоятелност срещу Левски бе образувано на 13 ноември 2018 година, фирмата "Титан 77" се занимава с организиране на чартърни полети. Оказа се, че „сините“ дължат пари за чартъра до Малта в началото на годината. Тогава отборът беше на лагер в островната държава преди пролетния дял на сезон 2017/2018.

В началото на миналата седмица Красимир Иванов обяви, че към фирмата било направено значително плащане и изрази недоумение от развитието на нещата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews