Феновете на ЦСКА-София: Кириле, края сме го запазили специално за теб

OFFNews Последна промяна на 31 март 2017 в 11:51 4976 1

От фенклуба на ЦСКА-София - "Сектор Г" излязоха с официална позиция след прекратения вчера търг за емблемата и активите на фалиралия червен тим.

Вчера много привърженици на "червените" бяха на стадион "Българска армия", за да подкрепят Гриша Ганчев в опита му да върне емблемата и не позволиха на шефа на ЦСКА 1948 Никола Газдов да участва в търга. Феновете се убедени, че босът на клуба е "подлога" на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. 

Ето какво какво гласи съобщението им:

"И не може и пиле да хвръкне, щом армейци на стража стоят!" Днешният ден ще остане в историята на нашия велик клуб. Ден, в който свободни хора излязоха да защитят своята любов от черните лапи на тирана. Всички вие, които бяхте рамо до рамо с нас, сте герои! Благодарим и поклон!

За жалост, по нашите географски ширини поговорката "Преклонена главица остра сабя не сече", е твърде актуална и до днес. На това разчитаха и душманите ни, най-нагло свалили пред цялата армейска общност своите дълго прикривани с помощта на всевъзможни манипулативни похвати маски.

Но за най-голям ужас на делиорманската клетка на ИДИЛ и нейния владетел, в България все още живеят свободни, мислещи и борбени хора.

И повярвай ни, Велики Везире, не сме малко.

Орисан да "обере овациите" днес бе най-обикновен лакей, представящ се за "изпълнителен директор" на Лудогорбахче 1914+34. Въпросният господин би трябвало да е наясно, че стадион "Българска армия" не е селската нива в Обеля, Казичене или Урвич и дори с цялата полиция на света, на входа пише "ВЪН". Но ние разбираме, че еничарството е семейна черта в неговия род и крушата не може да падне по-далеч от дървото. Все пак не ние години наред сме измъчвали хора в комунистическите лагери в Ловеч и Белене, нали Никола?

След разигралите се около обяд събития, медийните клоаки, получили необходимия сигнал от своите господари и начело с "най-авторитетното спортно онлайн бунище", отприщиха лавинообразна атака по наш и на клуба адрес. Смехотворните твърдения за "жив щит от деца" по коридорите на Армията и заплахи за живота на една синдичка, превишила за пореден път правомощията си, ще оставим без коментар. Съдбата да си цял живот на колене за жълти делиормански стотинки е достатъчно жестока.

Кириле, края сме го запазили специално за теб и то с много любов.

Можеш да си купиш всичките фабрики на света.

Можеш да построиш и всичките кораби на света.

Можеш дори да изкупиш всичкия гел на Земята.

Знаем, че си достатъчно заможен егоцентрик и можеш да си го позволиш.

ЦСКА обаче е твърде голяма хапка, дори за твоята алчна и ненаситна уста.

Внимавай, че пари и може да се задавиш.

Братя и сестри, днес битката бе спечелена, но войната тепърва предстои!

Наш дълг е да браним това, с което сме закърмени и това, което обичаме!

ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ! НИЕ СМЕ ЦСКА!