Феновете на Милан запазиха два блока на 'Васил Левски' за мача в чест на Гунди

OFFNews 26 юли 2018 в 11:53 1685 0

Привържениците на италианския гранд Милан запазиха два блока от Сектор Г на националния стадион "Васил Левски" за двубоя между "росонерите" и Левски в чест на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, пише "Тема спорт".

Мачът между двата отбора ще се проведе на 11 август от 19:43 часа.

"Лятото е в разгара си, но за епичното гостуване на фен клуб Милан България в Разград за двубоя Лудогорец - Милан през февруари все още се носят легенди...

Съдбата обаче отново намигна на всички червено-черни сърца в родината ни и ще ни предостави възможността да наблюдаваме отново на живо момчетата на Рино Гатузо! Досещате се за какво става въпрос...

Датата е 11 август, мястото - Националният стадион "Васил Левски", началният час - 19:43 часа, а събитието - приятелският мач Левски - Милан, наречен "75 години Георги Аспарухов" и посветен на годишнината от рождението на Гунди.

За да продължим традицията и идеята, че ФКМБ е едно голямо червено-черно семейство, можем с удоволствие да ви поканим да гледаме тази среща заедно в сектор Г, блокове 43 и 44", се казва в съобщение на "росонерите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови